data-map

Put your company on the map! Join the biggest community of startups, investors, corporates, enablers & more.

×

FAILING FORWARD: FAALFOLIE MECHELEN 12 MAART 2020 - GRATIS

Starts on: 12 March 2020

You can sign up for this event using the link below:

Sign Up Now!

De angst om te falen houdt heel wat mensen tegen om hun droom te realiseren. Ondernemen is inderdaad durven, je nek uitsteken. En fouten maken hoort daar nu eenmaal bij. Dat betekent niet dat je moet stoppen. Integendeel, de grootste lessen komen net van je fouten. Zelfs de meest succesvolle ondernemers of organisaties hebben de bal wel eens misgeslagen. Een ondernemersverhaal is ook maar zelden een rechte lijn naar omhoog.

Op 12 maart viert Senior Consultants Vlaanderen vzw haar 20-jarig bestaan en werkt hiervoor samen met Failing Forward. Twee boeiende ondernemers zullen je op die avond ongetwijfeld inspireren met interessante tips en weetjes, en vooral met hun aanstekelijke energie en veerkracht!

PROGRAMMA 

17:30: Registratie met welkomstdrankje

18:30 : Welkomstwoord door Lief Aerts, voorzitter SCV

Karen Boers zei 7 jaar geleden haar vaste job vaarwel om de toenmalige opkomende digitale startups op de kaart te zetten in België en ze ondersteuning te bieden. Nadien richtte ze de vzw BeCode op, om tegelijk de moeilijke toegang van kansarmere groepen tot de arbeidsmarkt én de schaarste aan technologische profielen aan te pakken. Karen geeft ons inzicht in het leergeld dat ze hierbij heeft betaald en hoe dat dat heeft bijgedragen tot waar zijzelf en haar maatschappelijke projecten vandaag staan.

Al mag Karel Van Eetvelt binnenkort de sprong maken van Febelfin naar R.S.C. Anderlecht, hij komt ons nog waardevole tips geven over hoe je als ondernemer de bank tot partner maakt. Hoewel banken door allerlei regelgeving gedwongen worden om een strikt (krediet)kader te respecteren, blijven opportuniteiten in de bancaire relatie volgens hem onderbenut…

20:00 – Tapasreceptie (tot 21:30u)

INKOM – GRATIS

Details

Starts: 12 March 2020 17:30

Ends: 12 March 2020 21:30

Venue: Technopolis, Technologielaan 1, 2800 Mechelen, België (click on the link to see it on Google Maps)