data-map

Put your company on the map! Join the biggest community of startups, investors, corporates, enablers & more.

×

Mentor Talks

Starts on: 16 September 2020

You can sign up for this event using the link below:

Sign Up Now!

Op 17 maart vindt Mentor Talks plaats - dé jaarlijkse conferentie over leider- en ondernemerschap met een 200-tal aanwezige ondernemers! 

Laat je verrassen door de inspirerende keynotes – pitches die je omver blazen en de netwerking momenten. 

Gebruik code MTSU voor een gratis ticket! 

Wanneer: Woensdag 16 september. 

Timing:17u30 – 22u00 

Locatie: KBC Building – Brusselsesteenweg 100 – 3000 Leuven 

Programma: 

- Susanne Birgersdotter (SWE): een serial ondernemer die een #1 Appstore app heeft ontworpen vanuit haar eigen keuken. Daarnaast schreef ze ook een boek 'Pivotal moments' en heeft ze reeds wereldwijd op meerder podia gestaan om mensen aan te moedigen om door te zetten. Vooral als vrouwelijke serial ondernemer! Ze werd in 2017-2018 en 2019 ook genomineerd als Most Powerful Female Founder. In 2019 werd ze ook genomineerd als The Most Powerful Business Women alsook Women of the decade in entrepreneurship and innovation. 

- Thierry Bouffioux (BE) is naast serial entrepreneur ook investeerder. 95-98% van de startups falen. In zijn keynote gaat Thierry hier dieper op in. Waarom dit percentage niet meer ok is! Events zoals Failing Forward of Fuckup Nights dragen nog steeds bij aan de normalisering van dit percentage. Maar genoeg is genoeg! Dokters en piloten hebben toch ook geen recht op falen? 

- Aurelien de Meaux (FR) is co-founder van Cheerz: een Parijse startup die aan instant photo printen doet. Met de komst van de smartphone is er geen ontkomen aan: foto’s trekken doe je in een vingerknip. Maar wat doe je met die mobiele foto’s? Cheerz zorgt ervoor dat jouw mooiste herinneringen tot leven komen! Aurelien brengt zijn ondernemersverhaal en hoe zij geëvolueerd zijn tot Europese speler op een paar jaar tijd. 

- Erwin Blomsma (BE) is ook een serial entrepreneur. Zijn doel? Disrupten binnen de dierengeneeskunde! Hoe hij dat doet? Dat vertelt hij in deze inspirerende keynote rond ‘Moving Targets’. Hoe daagt de onstuimige wereld van dierengeneeskunde de industrie – en zeker startups- op allerlei manieren uit? En hoe kan een samenwerking met humane geneeskunde tot allerlei belangrijke oplossingen leiden? 

Naast deze 4 keynotes brengen twee alumni van Netwerk Ondernemen Lars Grieten (Co-founder FibriCheck) en Start it @KBC Ineke Van Nieuwenhove (Billie Cups) hun verhaal. Hun successen, hun uitdagingen en waar ze vandaag staan. En als laatste verrassing krijgen twee start-ups de kans hun pitch voor het publiek te brengen! Wie dat zijn - wordt die dag zelf bepaald!

Details

Starts: 16 September 2020 17:30

Ends: 16 September 2020 23:30

Venue: Brusselsesteenweg 100, 3020 Herent, België (click on the link to see it on Google Maps)